Lucija Lugomer obožavatelje je počastila odvažnim izdanjem. Ubrzo su počele pristizati i bračne ponude.

Galerija


Plus size model Lucija Lugomer svojim modnim kombinacijama često plijeni pozornost. No, posljednja u nizu možda je jedno od najodvažnjijih Lucijinih izdanja ikada. Hrabra Lucija zablistala je u crvenom kombinezonu dubokog dekoltea i još jednom pokazala da i punašnije djevojke mogu biti vrlo seksi.

Vezani članci Lucija Lugomer Lucija Lugomer javno iskritizirala Natašu Janjić jer joj se nije svidio odgovor glumice na jedno pitanje njezinog pratitelja Lucija Lugomer Naša najpoznatija plus-size manekenka oplela po izvođačima na Dori: "Smijeh i jad"

Otmjena Lucija oduševila je svoje obožavatelje crvenom kombinacijom u tolikoj mjeri da je čak dobila i bračnu ponudu. "Lucija obožavam te! Udaj se za mene", poručio joj je jedan Dino kojem očito ne smeta što je Lucija već zaručena.

Ni ostali obožavatelji nisu štedjeli na komplimentima. "Predivno ti stoji crveno", "Odlično izgledaš!", "Ostao sam bez teksta", "Preseksi, preelegantno, predobro. Jako mi se sviđa!", samo su neki od komentara upućeni zavodljivoj plus size manekenki.