Nakon tolikih godina

Imala je samo 11 godina, a sada se vratila na 'mjesto zločina'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za vrijeme snimanja filma imala je samo jedanaest godina, a bila je to uloga koja ju je proslavila i za koju kaže da joj je među najdražima.

Lindsay Lohan na svom je Instagram profilu objavila emotivnu fotografiju koja ju je vratila unazad osamnaest godina. Sada 29-godišnja glumica pozirala je ispred kuće ispred kuće iz Disneyjevog filma 'Zamka za roditelje' u kojoj je glumila blizanke Hallie Parker i Annie James koje su roditelji rastavili kad su bile male.

Pogledaj i ovo showbuzz NEMA ZA STANARINU KONAČNI KRAH POZNATE GLUMICE Zaglibila u dugovima i prijeti joj bankrot

 

 

A trip down memory lane #sundayfunday #theparenttrapmovie "Annie's house" but it was number 7 in the movie

A photo posted by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

 

Za vrijeme snimanja filma imala je samo jedanaest godina, a bila je to uloga koja ju je proslavila i za koju kaže da joj je među najdražima.

 

 

Happy #St.Patrick'sDayReds May your blessings out number the shamrocks that grow. And may trouble avoid you wherever you go

A photo posted by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

 

Poslije toga Lindsay je dobila mnoštvo drugih odličnih uloga, ali problemi su se počeli javljati kada je Lindsay ušla u fazu tinejdžera. Glumica se okrenula drogama i alkoholu. Njezina majka, umjesto da pomogne svojoj nesretnoj kćeri, odlučila je iskoristiti situaciju i zaraditi na njoj. Napisala je knjigu, pojavljivala se u emisijama i zaradila vrtoglave iznose na kćerinoj ovisnosti.

Nedavno je i javno priznala krivicu.

Iako je pred njom bila blistava karijera, teret slave ponekad je bio pretežak. Prije nekoliko godina priznala je svoju ovisnost o alkoholu i kokainu te otišla na liječenje. Od svibnja prošle godine navodno je 'čista' te se posvetila zdravom načinu života.

 

 

#safari #green

A photo posted by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

A sada je na red stigla i ljubav.

Donedavno problematična, glumica ulazi u mirnije vode. Prije nekoliko dana zaprosio ju je Igor Tarabasov, 22-godišnji ruski bogataš. Sin multimilijunaša živi u Londonu, a sa Lindsay je već neko vrijeme u vezi. Uz njega se prilično smirila te se čini kako je posljednje vrijeme sretnija i zdravija te stabilnija.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene