Kaju se

PRIZNANJE RODITELJA 'Mi smo krivi za njezinu ovisnost o alkoholu i drogama'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njezina ovisnost o drogama i alkoholu javna je stvar, ali sada su prvi put o svemu tome progovorili njezini roditelji.

Glumica i pjevačica Lindsay Lohan daleko je poznatija po svom problematičnom i kontroverznom privatnom životu nego po svojim glumačkim uspjesima. Srećeom u zadnje vrijeme i ne viđamo je tako često na stranicama tabloida i ne čitamo o novim skandalima koje je napravila. Rijetko se zapitamo zašto slavne osobe koje imaju sve uništavaju svoje živote alkoholom i drogama, sada su nam roditelji posrnule glumice dali jedan od mogućih odgovora.

Pogledaj i ovo Lindsay Lohan I oni su pokleknuli! Pogledajte kako to izgleda kad najveće zvijezde popiju čašicu previše, oku paparazza ništa ne može promaknuti!

Dina i Michael Lohan prvi su put javno progovorili o razlozima koji su njihovu kći natjerali na to da utjehu potraži tamo gdje nije trebala. Njezina majka je objasnila kako je Lindsay bila minimalno šest puta u klinikama za odvikavanje, a nju kao majku to ne čudi jer je glumica kao mala svakodnevno gledala zlostavljanje koje se događalo u njihovoj obitelji.

Glumičin otac je istaknuo kako su upravo oni, kao roditelji kriv za pogrešan put kojim je Lindsay krenula. 'Sve što se događalo u našem braku, kao i sam razvod, dovelo ju je do ruba. Srce mi se slama kada posmislim da sam ja kriv za sve što joj se dogodilo', priznao je Michael.

Njihovo priznanje došlo je možda prekasno za Lindsay koja je već upropastila karijeru, ali možda joj ipak pomogne u odluci da ostavi drogu i alkohol zauvijek.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene