Nije se dala smesti

Lidija Bačić 'krade' obožavatelje Terezi Kesoviji?

Lidija Bačić (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) Lidija Bačić (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) Lidija Bačić (FOTO: Instagram) Lidija Bačić (FOTO: Instagram) +0 Lidija Bačić (FOTO: Instagram) Galerija

Pjevačica, čini se, puca i na malo stariju publiku.

Lidija Bačić još je jednom dokazala koje su njezine vokalne mogućnosti. Naime, pjevačica je na Instagramu objavila video izvedbe pjesme Tereze Kesovije koji je u kratkom roku pogledalo gotovo 13 tisuća ljudi.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 4 "Opa, baš si zgodna" Lile u jednom od najkarćih minjaka istaknula bujne obline: "Žena za sva vremena"

''Moja posljednja i prva ljubavi'', pjesma je koju je Lidija otpjevala u društvu brata tijekom vožnje u automobilu. Dok je Lidija uživljeno pjevala, brat je kao vozač imao ''tonske'' pratnje koje su nasmijale Lidijine pratitelje koji su ostali oduševljeni što ju brat upadicama nije uspio smesti.

Pjevačica za koju se šuška da je bila na korekciji nosa ovaj je put pokazala kako izgleda kada pjeva malo ozbiljniju pjesmu i to bez dubokog dekoltea.
 

 

(@lidijabacic_lile) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene