bježi od novinara?

Lidija Bačić bila na operaciji? Nije dostupna, promijenila je broj telefona

Lidija Bačić (FOTO: Dnevnik.hr, Pixell) Lidija Bačić (FOTO: Dnevnik.hr, Pixell) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić (FOTO: Dnevnik.hr, Pixell) +0 Anđa Marić, Dean Dvornik, Lidija Bačić, Žanamari Lalić (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) Galerija

Lidija Bačić odlučila je mnogo toga promijeniti u svojoj karijeri.

Lidija Bačić operirala je nos! Barem se tako čini kada usporedite njezine fotografije prije i sada.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 4 "Opa, baš si zgodna" Lile u jednom od najkarćih minjaka istaknula bujne obline: "Žena za sva vremena"

Naime, kako bismo se u to uvjerili prvo smo pronašli stare i nove fotografije i zaista ovo ima smisla. Lidijin nos sada je nešto tanji nego što je bio prije nekoliko godina.

Pronašli smo i njezinu fotografiju od prije 14 godina kada se natjecala u showu Supernova i zaista njezin je nos bio drugačiji.

Lidija Bačić (FOTO: Dnevnik.hr, Pixell) Lidija Bačić (FOTO: Dnevnik.hr, Pixell)

Naravno da smo i nazvali samu Lidiju no tada smo shvatili da je Lidija odlučila biti nedostupna za novinare. Lidija je ugasila sve brojeve telefona koje je do sada koristila, a s novinarima, čini se, više ne želi komunicirati.

Došli smo i do ljudi koji rade s Lidijom no rečeno nam je nam ne mogu dati njezin broj.

Kada je Lidija točno radila korekciju i je li u pitanju estetska operacija ili kakav trik šminkom, nije bilo moguće saznati.

Dozvolit ćete nam da se našalimo pa ćemo reći – Lidiji su možda sada draži kirurzi, a kada se nama bude javila možda joj se nećemo javiti jer nećemo znati čiji je broj.

Anđa Marić, Dean Dvornik, Lidija Bačić, Žanamari Lalić (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) Anđa Marić, Dean Dvornik, Lidija Bačić, Žanamari Lalić (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene