Pokazala svoju djevojčicu

Kylie, stvarno? Je li novopečena mama otkrila ime svoje kćerkice?

Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (FOTO: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Getty) +0 Kylie Jenner (FOTO: Instagram) Galerija

Kylie Jenner rodila je zdravu curicu. Prošlo je tjedan dana, mlada starleta provodi prve dane sa svojom mezimicom, a otkrilo se i ime.

Obožavatelji Kylie Jenner prate pozorno njezin Instagram otkako je objavila da je rodila kćerkicu. Mlada starleta cijelu trudnoću i porod držala je u tajnosti te se oglasila tek nekoliko dana nakon što je njezina zdrava curica stigla na svijet. Jenner je objasnila na svom Instagramu zašto se odlučila na potpunu tajnost.

Pogledaj i ovo showbuzz Opet sve skrivala! Kylie Jenner rodila je drugo dijete, sretnu je vijest neko vrijeme tajila, a onda objavila preslatku fotku!

Htjela je, kaže, bez stresa i drame provesti to razdoblje, svjesna da će njezina beba osjetiti svaki stres koji i ona osjeća.

Stoga se skrivala u kući svoje majke i uz pomoć obitelji sve zadržala tajnim. Sada kad se vratila u javnost, Kylie je objavila i prvu fotografiju svoje kćeri. Kraj nje je napisala status: "Stormi" te su sada svi uvjereni da je upravo to ime malene. Fotografija je u samo dvadesetak minuta dobila dva milijuna lajkova. Kasnije je uz fotografiju dodala i prezime malene, koja se preziva Webster, kao i njezin otac.

 

stormi webster

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene