Kylie Jenner na svijet je donijela djevojčicu. Prinovom se pohvalila na svom Twittetru.

Galerija


Američka reality zvijezda Kylie Jenner rodila je kćer i ispričala se obožavateljima što nije ranije potvrdila da je trudna.

Vezani članci Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kao u bajci: Najmlađa milijarderka pohvalila se fotkama raskošne proslave rođendana Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Titulu milijarderke i najplaćenije zvijezde stekla je prije 22. rođendana koji slavi u našem susjedstvu

Jenner je u nedjelju objavila da su ona i njezin partner reper Travis Scott dobili kćer u četvrtak i postavila je video sebe i kćeri u bolnici na Twitteru. Ime kćeri nije objavljeno.

"Žao mi je što sam vas ostavila u neznanju", napisala je Jenner. "Znam da ste navikli da s vama sve dijelim. Moja je trudnoća nešto što nisam htjela podijeliti sa svijetom".

Napisala je da je odlučila da to bude tajna tako da se može pripremiti "na najpozitivniji i najzdraviji način na koji to znam bez stresa" dodajući da je trudnoća bila "prelijepa" i osnažila ju je.

Prošlog je mjeseca njezina polusestra Kim Kardashian sa suprugom Kanyeom Westom dobila treće dijete, kćerku nazvanu Chicago koju je rodila majka-surogat. Druga polusestra Khloe Kardashian potvrdila je u prosincu da očekuje dijete. (Hina)