Seksi Kylie

Nevjerica! Fanovi se pitaju je li zaista rodila prije svega dva tjedna

Kylie Jenner (FOTO: Instagram) Kylie Jenner (FOTO: Instagram) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (FOTO: Instagram) Kylie Jenner (FOTO: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Getty) +0 Kylie Jenner (Foto: Instagram) Galerija

Kylie Jenner rodila je prije svega dva tjedna svoju djevojčicu Stormi.

Kylie Jenner nedostajao je Instagramu pa sada sve češće objavljuje fotografije na toj društvenoj mreži. Naime, zbog trudnoće je Kylie dugo vremena bila odsutna, htjela je u miru provesti te blažene dane slatkog iščekivanja, ali i posvetiti se bebi prvih dana nakon poroda.

Pogledaj i ovo Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 5 Uhvatile su ih kamere Neki još ne vjeruju da su njih dvoje par, a oni više ne žele skrivati da su zaljubljeni kao tinejdžeri!

No, nije zapustila svoja izazovna izdanja, a jedno takvo uslijedilo je i za Valentinovo. Fotografirala se u vrtoglavo visokim potpeticama, a obožavatelji su se zapitali je li zaista rodila prije svega dva tjedna, budući da zaista ne izgleda tako. Inače, Kylie je 01. veljače na svijet donijela svoje prvo dijete, djevojčicu Stormi. Dobila ju je u vezi s reperom Travisom Scottom.

 

vday

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene