Pametna ljepotica

Najveća podrška velikog Čilića! Prate ih brojni tračevi, no lijepa Kristina time se ne zamara

Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Galerija

Kristina Milković drži se po strani. Ne daje izjave, živi život izvan medijske pozornosti, a najčešće ćete je vidjeti na tribinama kako bodri svog Marina.

Marin Čilić plasirao se u finale Australian Open porazivši mladog Britanca Kylea Edmunda. Postao je tako treći tenisač svijeta i još jednom dokazao svoju veličinu. Samozatajni tenisač svojim uspjesima oduševljava navijače, ali i svoju lijepu djevojku Kristinu Milković. Ona mu, kaže Čilić, donosi sreću u finalima te joj donekle duguje uspjeh. Iako ne voli privlačiti pozornost medija, privukla je kamere svojom ljepotom, pa njezina pojava u publici nikad ne prolazi nezamijećeno.

Pogledaj i ovo Main Čilić i Kristina Milković - 1 Prava privilegija! Veliki dan u obitelji Čilić! Tenisač krstio sina, za krsnog kuma dječaku odabrali Luku Modrića!

Prošle godine špekuliralo se kako su Marin i Kristina prekinuli, a onda i da je lijepa Dubrovkinja trudna. Čini se da ništa od toga nije točno, a nijedno od njih nije se obaziralo na glasine niti ih komentiralo. Pojavili su se nedavno zajedno na dodjeli nagrade HOO-a za najboljeg sportaša Hrvatske, a ako je suditi po Instagramu, i blagdane su proveli zajedno. Tako je Čilić objavio fotografiju na kojoj pozira uz Kristinu na dubrovačkim zidinama jer, prema njezinim riječima, Badnji dan u Dubrovniku se ne propušta.

Obrazovana djevojka inače je završila psihologiju i politologiju, a s Marinom je skoro devet godina u vezi. Govori četiri jezika i ne voli se eksponirati niti pretjerano tulumariti. Ipak, kad je Marin u pitanju, pozornost joj ne smeta pa je velika podrška s tribina! Nedavno su se i zaručilipa bismo uskoro mogli čuti i svadbena zvona.

 

#dubrovnik #nofilterneeded #love

A post shared by Marin Čilić (@marincilic_official) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene