Marin Čilić rekao je da mu djevojka Kristina nosi sreću u finalima.


Žena kojoj i sam, po svojim riječima, duguje uspjeh! Marin Čilić uzeo je treći najveći naslov u karijeri i pobijedio petog igrača svijeta, Japanca Keija Nishikorija. Oduševio je svijet, i samog sebe, a priznao je da mu u finalu uvijek sreću donosi djevojka Kristina Milković. Prelijepa djevojka više je puta privukla pozornost svjetskih medija zahvaljujući svojoj ljepoti. Nikad njena pojava u publici ne prođe nezamijećeno.

No, ona je sve samo ne tipična djevojka sportaša. Lijepa i samozatajna, Kristina svoje ambicije i snagu ulaže u obrazovanje pa je tako završila psihologiju i politologiju. Rodom je iz Konavala, a svojedobno je proglašena najljepšom Dubrovkinjom. S Marinom je u vezi već sedam godina, no o braku još ne razmišljaju.

Kristina Milković (Foto: PIXSELL)

U nedavnom intervjuu za IN magazin, Marin nam je otkrio kako je na svoju djevojku jako ponosan u svakom pogledu. "Ona je, naravno, bila tu cijelo vrijeme i bila mi je uvijek velika potpora", rekao nam je Čilić. "U to ne žurimo, polako, još slažem kockice", odgovorio nam je Čilić kad je upitan planira li uskoro svadbu s lijepom Kristinom. Svadba ili ne - sjajan su par, a Kristina ostavlja dojam djevojke koju se isplati čuvati.

Kristina Milković (Foto: PIXSELL)