Ivana Knoll proslavila se kada su je fotografi zapazili na tribinama Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji dok je bodrila Hrvatsku

Galerija


Već je pet dana prošlo od finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a osim po srebru koje je Hrvatska osvojila, Ivana Knoll pamtit će ga i kao razdoblje u kojem je postala poznata cijeloj Hrvatskoj, a i šire.

Vezani članci Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Andrej Kramarić na večeru stigao s lijepom brinetom, je li to napokon pokazao novu djevojku? Tin Jedvaj (Foto: Instagram) Natjerala ga djevojka: Poslije povratka iz Rusije Tin Jedvaj odlučio se na drastičnu promjenu

Za one koji ne znaju, Ivanu su neki mediji prozvali i Miss prvenstva jer je pažnju plijenila svojim odjevnim kombinacijama i Vatrene bodrila s tribina sve do kraja.

 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on

Nakon što su je fotografi zapazili kako na tribinama pozira u kratkoj haljini, o njoj su se svi raspisali, a broj njezinih pratitelja na Instagramu porastao je na 52 tisuće.

No kao što rekosmo, prvenstvo je iza nas, pa se i Ivana vratila u stvarnost. Na društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj pozira u crvenoj ljetnoj haljini, ali i kao podsjetnik na Rusiju, onu na kojoj nosi žuti kompletić.