Ivana Knoll spremna je za pobjedu Vatrenih.

Galerija


Ivana Knoll i dalje je u Moskvi! Naravno da jest, a i mora jer do sada je nosila sreću našim Vatrenima.

Vezani članci Žanamari (FOTO: Instagram) Žanamari ganula svojom objavom uoči utakmice: ''Bit će suza od napetosti, emotivnog naboja i na kraju sreće'' Ivan Rakitić sa suprugom (FOTO: Instagram) Rakitić već slavi! Pogledajte video koji pokazuje kako Ivan i njegova ekipa uživaju pred utakmicu

Ivana ovaj put nije odabrala novi dres već ide isključivo kako bi navijala. ''Neću kupiti dres , jer čekam novi sa zvjezdicom'', napisala je Ivana uz novu fotografiju koju je objavila na društvenim mrežama.

Ivana Knoll (FOTO: David Klein/Press Association/PIXSELL)
Ivana Knoll (FOTO: David Klein/Press Association/PIXSELL)

Ivana je i svjetske medije oduševljavala svojim izgledom, a budući da smo uz ''lijepe tribine'' imali i dobru igru, neka tako bude i ovaj put.

U ponedjeljak, od prijepodnevnih sati, Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg, gdje će biti organiziran slavljenički doček. Bez obzira na rezultat finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, koji ćete moći pratiti i na portalima GOL.hr i DNEVNIK.hr.

 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on