Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U topla jutra Hrvatska se ovog ljeta budi i pokreće. Sportsko – edukativno, zabavni projekt POKRENI SE! poziva Vas u Dubrovnik, Pulu, Zadar, Hvar i Zagreb.


Pridružite nam se i vježbate na atraktivnim lokacijama na kojima ćemo i zajedno snimiti sportsku razglednicu koja će obići svijet i predstaviti Hrvatsku u novom svijetlu, atraktivnu, punu pozitivne energije i osviještenih ljudi, poručuju iz tima projekta 'Pokrenise!'.

'POKRENI SE! je projekt osvještavanja svih nas, poticanja na vježbanje za zdraviji i sretniji život. Zajedno ćemo promovirati kulturu zdravog življenja, sporta i Hrvatske kao idealne sportsko-zdravstvene, turističke destinacije. Pridružite nam se na atraktivnim treninzima vlastitom težinom, potpuno besplatno i budite dio ove priče ljeta 2013.', izjavio je voditelj kineziološkog tima trener Marijo Anić Kremić.

Na zajedničkom ćemo druženju osvijestiti kulturu tijela, u svijet ćemo putem snimke poslati prekrasnu sliku Hrvatske koja se budi vježbajući, koja šalje pozitivnu energiju, dobre vibracije i dočekuje prijatelje raširenih ruku, tvrde organizatori.

Uz stručno mentorstvo Kineziološkog fakulteta iz Zagreba, ovaj tim za vas je osmislio inovativne i zanimljive treninge za koje vam je potrebna samo dobra volja i vlastita snaga. Upravo njome ćete pomicati vlastite granice i upoznati svoje tijelo na dosad neosviješten način. Partneri projekta za vas su osigurali sve potrebno za ugodno vježbanje koje će vam kao uspomena ostati za daljnje aktivnosti, poput KOZMO prostirki za vježbanje, ručnika, majica i vode.

Pridružite se ovoj akciji u jednom od gradova ovog ljeta, najavite svoj dolazak na www.pokrenise.hr i budite dio ove sportske lifestyle priče ljeta 2013.

Vezani članci Tulum kod HNK-a u Zagrebu - 2 Hoće li HNK i Jarun zjapiti prazni? Od danas u Zagrebu pojačani nadzor javnih okupljanja Škola Uskoro počinje nastava: U zagrebačkim školama u planu vježbe evakuacije od prvog dana

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook