Justin Bieber slomio se pod pritiskom i rasplakao, morala ga je tješiti zgodna zaručnica Hailey Baldwin.

Galerija


Otkako se proširila vijest o njihovim zarukama, pjevač Justin Bieber i manekenka Hailey Baldwin nisu skidali osmijehe s lica. Ili barem sve dosad.

Vezani članci Selena Gomez (Foto: Instagram) Svi su mislili da će kleknuti pred nju, no on se ženi drugom: Ovako je Selena Gomez reagirala na zaruke Justina Biebera Justin Bieber (Foto: Instagram) Justin Bieber potvrdio zaruke: ''Hailey Baldwin, ti si ljubav mog života, ne želim ga provesti ni s jednom drugom''

Naime, tijekom jučerašnje zajedničke vožnje biciklima na Manhattanu mladi zaručnici bili su vidljivo uzrujani. Zaustavili su bicikle kako bi porazgovarali o očitom problemu prije nego što su Justina savladale emocije.

U jednom se trenutku mladi kanadski pjevač slomio i počeo plakati, dok se Hailey trudila utješiti ga i smiriti zabrinuto ga promatrajući.

Par je kasnije snimljen u kafiću, gdje su očito nastavili emotivan razgovor dok nisu skidali ruke jedno s drugoga.

Podsjećamo, Justin je Hailey zaprosio 6. lipnja ove godine na Bahamima, nakon što su obnovili vezu, poklonivši joj dijamantni prsten, prije čega je čak zatražio njezinu ruku i dopuštenje oca, inače glumca Stephena Baldwina