Bolji čovjek zbog nje

Justin Bieber potvrdio zaruke: ''Hailey Baldwin, ti si ljubav mog života, ne želim ga provesti ni s jednom drugom''

Justin Bieber (Foto: Instagram) Justin Bieber (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Bieber (Foto: Instagram) Justin Bieber, Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Bieber, Baldwin (Foto: Profimedia) Bieber, Baldwin (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin, Justin Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin, Justin Bieber (Foto: Profimedia) +0 Hailey Baldwin, Justin Bieber (Foto: Profimedia) Galerija

Justin Bieber vezu s Hailey Baldwin obnovio je prije mjesec dana, a par se sada i zaručio te već planira vjenčanje.

I dok se u ponedjeljak na temelju priča svjedoka iz resorta na Bahamima stranim medijima proširila priča o zarukama Justina Biebera i Hailey Baldwin, danas je par na društvenim mrežama sve sam potvrdio.

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Pogledaj i ovo Justin i Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Nikad zaljubljeniji Šuškalo se da će se razvesti, a oni su iznenadili svojom odlukom i poslali jasnu poruku zlim jezicima

''Moje je srce potpuno tvoje. Obvezujem se da ću život provesti potpuno posvećen tebi i uvijek te voljeti. Obećavam da ću našu obitelj voditi časno dopuštajući da nas Isus i Duh Sveti vode kroz sve što ćemo raditi i kroz svaku odluku koju donesemo. Uvijek ćeš mi biti na prvom mjestu. Hailey Baldwin, ti si ljubav mog života, ne želim ga provesti ni s jednom drugom osim s tobom. Zbog tebe sam bolji čovjek! Jedva čekam da počne moj najbolji period života. S tobom sve ima smisla'', napisao je Justin na Instagramu.

Na zaruke se osvrnula i sama Hailey.

''Nisam sigurna čime sam zaslužila ovoliko sreću, ali sam toliko zahvalna Bogu jer mi je podario tako nevjerojatnu osobu s kojom ću dijeliti život. Ne postoje riječi kojima bih izrazila svoju zahvalnost'', napisala je 21-godišnja manekenka.


Kako pričaju njegovi bližnji, Justin je Hailey odlučio zaprositi još u lipnju, nedugo nakon što su obnovili romansu. Par je kratko već bio u vezi 2016. godine. Justin je godinama bio u turbulentnoj vezi sa Selenom Gomez.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene