Nova pjesma

Franka napokon otkrila što je za nju - LjUBAV!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sretna veza s Vedranom Ćorlukom izgleda je inspirirala mladu pjevačicu Franku Batelić. A što je za nju ljubav? Pogledajte!

'Ljubav su sitnice, ljubav oprašta, ljubav je slijepa, ljubav je živa i najveći je pokretač svemira', rekla je Franka iznimno zadovoljna novom pop baladom za koju je protekli tjedan snimala i spot.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Rijetko o njemu govori Franka Batelić ispričala što njen sin nikako ne voli: ''Ne želi me ni pogledati, on poludi!''

U režiji sve zaposlenijeg redatelja Filipa Dizdara, Franka Batelić je željela tekst pjesme pretočiti u slike svakodnevnih ljudi i njihovih odnosa. 'Bilo je bitno pokazati da je ljubav univerzalna, za sve nas, da nije ekskluzivna i rezervirana samo za određene', rekla je Franka.

Lijepe žene nogometaša bodrile ih u borbi protiv Islanda

Autor snažne pop balade 'Ljubav je…' Branimir Mihaljević i teksta Antonija Šola iznimno vjeruju u pjesmu koju Franka naziva “stilskom prekretnicom u karijeri”. 'Obožavam ovu pjesmu!', oduševljeno je poručio Mihaljević i dodao: 'Dogodila se toliko iskreno i spontano, a kada sam je prvi puta pustio Franki, danima ju je pjevušila, te me nazvala i rekla kako ju moramo složiti najbolje do sada. To se i dogodilo. Ovo je Frankina najbolja vokalna izvedba vlastite pjesme u kojoj je pokazala svu čar i emociju svog sjajnog vokala'. 

'Pokušao sam dočarati slike mladog para koje čeka budućnost i beba, muškarca i žene koji znaju što znače riječi “tebi vjerujem, ti si uvijek tu”, život žene koja bez obzira na gubitak voljene osobe poručuje “uz tebe imam snage i kada slaba sam, uz tebe idem dalje i kad sam umorna…' I bez obzira na sve, samo ljubav pomaže, poručio je Dizdar

U skladu sa svjetskim trendovima, po prvi puta je Frankin tim odlučio pjesmu i spot predstaviti u isto vrijeme. Kako bi se zahvalila svojim brojnim fanovima na vjernosti i potpori, Franka je spot prvo pokazala na svome Facebook profilu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene