Anica, Natalie, Franka...

Lijepe žene nogometaša bodrile ih u borbi protiv Islanda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatska se plasirala na Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine! U napetoj borbi koja se sinoć odvijala protiv Islanda, svoje voljene dečke došle su podržati i njihove djevojke i supruge.



Anica Kovač
nije propustila biti dio sinoćnje akcije hrvatskih reprezentativaca koji su imali samo jedan zadatak - pobijediti Island. Njezin suprug Robert Kovač, koji zajedno s bratom izbornikom Nikom vodi Hrvatsku reprezentaciju, obavio je odličan posao i Anica je sigurno bila presretna nakon pobjede nad Islandom.

Pogledaj i ovo Anica Kovač Tri ljepotice! Anica Kovač snimljena je sa svojim lijepim nasljednicama, pogledajte kako izgledaju kćeri koje su od nje pokupile sve najbolje!

>> Rođen je novi magični trokut: Kao nekoć Boban, Asanović i 'Žuti'!

Na utakmici je podršku svom suprugu došla dati i supruga Ivice Olića, Natalie, koja je stigla u pratnji djece. Mališani su bodrili svog tatu i njegove suigrače, i sigurno su na kraju bili presretni odličnim finalom.

Pjevačica Franka Batelić također je došla podržati svog dečka Vedrana Ćorluku koji je sa svojom ekipom jučer napravio rezultat kakav dugo nije viđen.

Na tribinama su hrvatsku repku bodrili i Zoran Mamić s djevojkom, Davor Šuker, Tomislav Karamarko sa sinom te još mnoga poznata imena koja nisu željela propustiti ovaj vrhunski sportski događaj.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene