Nakon što su se razdvojili samo dva dana poslije vjenčanja, Vedran Ćorluka i Franka Batelić sada su opet skupa u Moskvi

Galerija


Tjedan dana nakon završetka Svjetskog nogometnog prvenstva Vedran Ćorluka i Franka Batelić izrekli su sudbonosno ''da''. Jedan od najomiljenijih domaćih parova vjenčao se u Istri, no već dva dana od bajkovite proslave nogometaš se zbog obveza prema klubu Lokomotiv morao zaputiti u Moskvu. Ipak, deset dana kasnije on i novopečena supruga opet uživaju zajedno.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Vezani članci Franka Batelić (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Još jedno prelijepo izdanje pjevačice: Itekako je vidljivo da je iza Franke Batelić uspješno životno razdoblje Nives Celzijus (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Po čemu će domaće zvijezde pamtiti prošlu godinu? Nekima je bila odlična, a nekima malo manje

A da im brak itekako paše, dokazuje i zadnja fotografija koju je Franka objavila na svom profilu na Instagramu.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

''S mužićem đir po Moskvi'', napisala je pjevačica.

Fanovi su im ostavili niz pozitivnih komentara i usput im poručili da su toliko slatki da svi jedva čekaju, kako su napisali, male Frankice i Čarlije.

A neki su se malo i našalili na njihov račun.

''A jesi Vedrana obukla'', ''Udala si se za Mr. Beana'', dok su neki primijetili i da je Frankina kosa puno svjetlija nego inače. Pjevačica je brzo objasnila da je sve to zbog sunca te da nije riječ ni o kakvoj drastičnoj promjeni.