Ljubav ili prijateljstvo?

Farmer Saša otkrio što se događa između njega i plavokose Edite

Saša Vujnović i Edita Ptičar (Foto: Screenshot) Saša Vujnović i Edita Ptičar (Foto: Screenshot) Screenshot 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Farma Edita i Saša (Foto: Screenshot) Saša Vujnović i Edita Ptičar (Foto: Screenshot) Edita Pticar Farma (Foto: PR) Saša Vujnović (Foto: PR) Saša Vujnović (Foto: PR) Saša Vujnović (Foto: PR) Saša Vujnović (Foto: PR) Edita Pticar Farma (Foto: PR) +0 Edita Pticar Farma (Foto: PR) Galerija

26-godišnji Saša Vujnović nedavno se požalio pred kamerama da nema sreće u ljubavi, a iza njega je propali brak.

U šestoj sezoni popularnog showa "Farma" gledamo i 26-godišnjeg Sašu Vujnovića.

Pogledaj i ovo Farma Frane (Foto: Screenshot) Trzavice, trzavice Farmeri Kristina i Matej imali su svašta za poručiti Frani: "Svi te tjeraju od sebe, daj šuti!"

Nedavno smo vam otkrili kako mladi kuhar ima tužnu ljubavnu priču koja podrazumijeva propali brak koji ovaj farmer iza sebe, dok svog sina smatra najvećim uspjehom u životu.

Saša Vujnović (Foto: PR) Saša Vujnović (Foto: PR) Foto: PR

"Ovdje na Farmi želim ostaviti dojam na svoju bivšu ženu da nisam osoba kakvom me ona smatra. Spreman sam raditi i pomoći te preživljavati. Žena je mislila da ja više nisam taj koji treba biti uz to dijete, dizati ga na noge i učiti ga neke stvari u životu. Ni sam ne znam razloge zbog kojih je došlo do cijele te zavrzlame", otvorio je dušu Sašu pred brojnim gledateljstvom, a ovoga se puta raspričao o prijateljstvu s farmericom Editom Ptičar.

"Pa moj odnos s Editom iskreno, to je čisto prijateljska baza. Nikada dosad nisam imao tako neku prijateljicu kojoj sam mogao sve reć i i pokazati emocije. Nema ništa više između nas. S njezine strane isto osjećam da i ona gaji samo prijateljske osjećaje", otkrio je Saša.

Edita Pticar Farma (Foto: PR) Edita Pticar Farma (Foto: PR) Foto: PR

Edita je Saši pričala i o svom dečku s kojim je u vezi nešto više od godinu dana i koja je krenuo u Njemačku zbog posla.

"Meni se ovdje neće dogoditi ljubav. Izašao sam nedavno iz braka, prije nekih godinu dana pa mi sada ne treba da idem u neku dublju vezu, samo nešto ovako površinski", zaključio je Saša.

Što je još imao za reći o odnosu s plavokosom konobaricom iz Ivanić Grada kojoj su tek 24 godine.

Više informacija o ovogodišnjoj Farmi saznajte na farma.novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene