Jedan od kandidata Farme je i 26-godišnji Saša Vujnović čija je ljubavna priča.

Galerija


U šestoj sezoni popularnog showa "Farma" gledamo i 26-godišnjeg Sašu Vujnovića.

Vezani članci Saša Vujnović (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Farmeri se opraštaju od tragično preminulog pobjednika showa: ''Nisam mogla doći k sebi kad sam čula'' Saša Vujnović (Foto: Anamaria Batur) Vidno potreseni Saša raspričao se o Editi: ''Ta tragedija zavila me u crno''

Saša dolazi iz Generalskog stola te je po zanimanju kuhar, a za sebe kaže da je vrlo zanimljiva osoba čvrstoga karaktera, osoba od riječi i dogovora. Voli da stvari budu po njegovom, a ako nisu, priznaje, voli se i posvađati. Kada ne provodi vrijeme sa sinom izrađuje kućice od drveta i uređuje cvjetnjake.

Žao mu je zbog propalog braka, a svoga sina smatra osobnim uspjehom u životu.

Ističe kako bi volio da je završio višu školu za kuhara jer voli kuhati i jednoga bi dana volio otvoriti svoj restoran. Život na selu mu je poznat, a priznaje da ima i mali strah od krava.

Na Farmu se prijavio jer je željan novog iskustva, upoznavanja ljudi različitih karaktera, pokazivanja vlastitih vještina i snalaženja u različitim situacijama.

Saša Vujnović (Foto: PR)
Saša Vujnović (Foto: PR) Foto: PR

To je otkrio prije nego je stigao na "Farmu", a svoje je srce prvi put u potpunosti otvorio tamo te je otkrio još jedan razlog prijave u show.

"Ovdje na Farmi želim ostaviti dojam na svoju bivšu ženu da nisam osoba kakvom me ona smatra. Spreman sam raditi i pomoći te preživljavati", započinje Saša.

Priznao je i kako je u brak stupio jako mlad. "Žena je mislila da ja više nisam taj koji treba biti uz to dijete, dizati ga na noge i učiti ga neke stvari u životu. Ni sam ne znam razloge zbog kojih je došlo do cijele te zavrzlame", iskreno je rekao i zaključio Saša za kojeg nam tek preostaje vidjeti hoće li osvojiti i srca gledatelja. 

Više informacija o ovogodišnjoj Farmi saznajte na farma.novatv.hr.