Barbari se, s druge strane, na nogu prevrnula cjepanica. Zbog ozbiljne ozljede na Farmu je stigla doktorica.


Dok su farmeri Nove farme obavljali tjedni zadatak, izradu mola, dogodila se mala nezgoda – Barbari se na nogu prevrnula cjepanica. Od prvotnog udarca Barbara je vrisnula, a zatim se iz jezera povukla u kuću gdje joj je Katica odmah priskočila u pomoć stavljajući hladne obloge. Barbara je osjećala sve veće bolove, pa je na farmu stigla i doktorica.

Vezani članci Andrijana Lukanec - 1 Njegovateljica koju gledamo u ''Farmi'' prije ulaska u show progovorila je o ljubavi: ''To se nikad ne zna...'' Saša Štefić - 4 Farmer Saša vodio je kafić i volio zapjevati na festivalima, ali tu je karijeru zapostavio, evo zašto se odlučio na ulazak u show

"Barbara bi trebala neko vrijeme svakako mirovati s tim da neće sad biti par dana u punoj snazi da obavlja poslove koje je dosad obavljala", izjavila je doktorica koja je preporučila daljnju obradu rendgenom kako bi se vidjelo je li došlo do nekakvog loma.

"Glupo se osjećam jer me užasno boli i baš pričam s ekipom, kao da smo ukleti. Od prvog dana otkad smo ušli u ovu kuću ništa ne ide po planu. Užasno me boli i steže. Teško je", ispričala je Barbara zabrinuta zbog ozljede kao i zbog toga što su već u manjku otkad su i Danijel i Zinka napustili njihovu zajednicu.

Još jedna nezgoda dogodila se u poslijepodnevnim satima. Naime, Mia je na farmu donijela tortu Damiru kako bi proslavio svoj 41. rođendan s farmerima. Baš u trenutku rođendanskog slavlja kada je otvarao šampanjac, nezgodno je usmjerio bocu i čep je pogodio njegovu djevojku Laru u nos. "Moj novi nos! Kojeg sam platila 20 tisuća kuna!", zajaukala je Lara te vrišteći otrčala u kuću.

Kako se sve to dogodilo, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji Farme!

Farmu gledajte od ponedjeljka do subote u 20:15 na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti pratite na službenoj web stranici Farme te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju