Barbari se, s druge strane, na nogu prevrnula cjepanica. Zbog ozbiljne ozljede na Farmu je stigla doktorica.


Dok su farmeri Nove farme obavljali tjedni zadatak, izradu mola, dogodila se mala nezgoda – Barbari se na nogu prevrnula cjepanica. Od prvotnog udarca Barbara je vrisnula, a zatim se iz jezera povukla u kuću gdje joj je Katica odmah priskočila u pomoć stavljajući hladne obloge. Barbara je osjećala sve veće bolove, pa je na farmu stigla i doktorica.

"Barbara bi trebala neko vrijeme svakako mirovati s tim da neće sad biti par dana u punoj snazi da obavlja poslove koje je dosad obavljala", izjavila je doktorica koja je preporučila daljnju obradu rendgenom kako bi se vidjelo je li došlo do nekakvog loma.

Farma (Foto: PR)

"Glupo se osjećam jer me užasno boli i baš pričam s ekipom, kao da smo ukleti. Od prvog dana otkad smo ušli u ovu kuću ništa ne ide po planu. Užasno me boli i steže. Teško je", ispričala je Barbara zabrinuta zbog ozljede kao i zbog toga što su već u manjku otkad su i Danijel i Zinka napustili njihovu zajednicu.

Još jedna nezgoda dogodila se u poslijepodnevnim satima. Naime, Mia je na farmu donijela tortu Damiru kako bi proslavio svoj 41. rođendan s farmerima. Baš u trenutku rođendanskog slavlja kada je otvarao šampanjac, nezgodno je usmjerio bocu i čep je pogodio njegovu djevojku Laru u nos. "Moj novi nos! Kojeg sam platila 20 tisuća kuna!", zajaukala je Lara te vrišteći otrčala u kuću.

Farma (Foto: PR)

Kako se sve to dogodilo, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji Farme!

Farmu gledajte od ponedjeljka do subote u 20:15 na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti pratite na službenoj web stranici Farme te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.