449748
449748
449748
449748
449748

Zinka izgubila u dvoboju od Katice: 'Jedno je gledati Farmu kod kuće, a drugo je biti tamo'

  • , 10.09.2016., 22:01
  • Autor:
  • komentara

Iz glavnog dvoboja, koji se vodio između prve duelistice Zinke i druge duelistice Katice, a odnosio se na znanje, ispala je Zinka.

 
 
 
 
Zinka Dekanić napušta Farmu (Foto: PR)
Zinka Dekanić napušta Farmu (Foto: PR)

Nova farma u prvom tjednu ne samo da je izgubila jednog svog farmera tako što je u Zinka izgubila u dvoboju i napustila show, već su farmeri ostali bez još jednog čovjeka iz svojih redova. Naime, Danijel je zaključio kako boravak na farmi više nije za njega te je odlučio da je za njega igra gotova.

„Ja njih gledam kao igrače u nekoj igri, kao figure, tako sam i profilirao, ne kao osobe.“ izjavio je Danijel.

Zinka Dekanić napušta Farmu (Foto: PR)

'Ja vas molim da i dalje budete takvi kakvi jeste i izvršite zadatak te dobijete zeleni certifikat' kazala je Zinka koja časno iz dvoboja ide kući.

'Za mene je Farma sasvim nešto novo, jedno sasvim novo iskustvo. Jedna je stvar gledati farmu iz ugodne fotelje kod kuće, a nešto sasvim drugačije je biti tamo i doživjeti sve to. Farma se, kad gledate na televiziji, čini romantična i svi si pomisle 'to bi ja bez problema mogla' pa sam i ja to isto pomislila i prijavila se. Jednostavno sam htjela probati i gledala sam na sve to kao na jedan izazov', rekla je Zinka.

Ipak, nije sve tako lako kao što to izgleda na televiziji.

'Na Farmi je velika većina ljudi sa sela. Ja nisam sa sela i tamo sam bila autsajder. Odmah sam na početku rekla da ne znam puno tih potrebnih stvari, ali da sam spremna učiti i trudila sam se. Ipak, nisam osjećala da je to to i odlučila sam napustiti farmu – zato sam se i prijavila za sluškinju', objasnila je Zinka koja će ipak sa Farme kući ponijeti puno lijepih iskustva.

Farma (Foto: PR)

'Prvi put sam bila u štali, bavila se životinjama, radila na vrtu. Prvi put sam spavala u prostoriji kraj štale pa su me tako budili zvukovi koje proizvode životinje. Prvi put sam u životu spavala u prostoriji bez svijetla i uz sebe sam imala samo petrolejsku lampu. To što sam doživjela na Farmi zbilja ne bih mogla nigdje drugdje. Puno je to iskustva u samo tjedan dana. Za sebe mislim da sam hrabra jer sam probala i nisam od onih koji samo sjede kod kuće i gunđaju nego sam se odvažila i na ovaj veći korak', komentirala je sada bivša sudionica showa Farma.

Kako kaže, nije se bavila međuljudskim odnosima na Farmi.

'Nisam se bavila proučavanjem ljudi, jednostavno sam ih prihvatila. Za mene su svi oni okej. Ipak, imam favorita i dragu osobu koju sam ostavila na Farmi. Ne znam koliko će izdržati, ali mislim da pobjedu zaslužuje mala Daniela', kaže Zinka te zaključuje.

Farma (Foto: PR)

'Ja bih željela živjeti na selu, daleko od grada, ali s ljudima koji su mi dragi i koje volim. Svakako bih ovo iskustvo preporučila svima jer ni u snu ne možete zamisliti to što vas čeka na Farmi'

 

Osim glavnog, eliminacijskog dvoboja, održao se i mini dvoboj za borbu želja. Dvije farmerice natjecale su se u vožnji čamcem.Tako su se borile Jasmina za kadu i Sara za jumbo pizzu, a Jasmina je brže doveslala te se izborila za svoju želju.

'Nikad u životu nisam veslala al sam se borila ko' lavica.' izjavila je Jasmina.

Farma (Foto: PR)

Nakon što je zajednica ostala bez dvoje farmera, večernje trenutke crvena i zelena zadruga provela je zabavljajući se uz glazbu, ples i pjesmu, a događaj koji je uslijedio nakon zabave uveo je pomutnju među farmerima.

Farmu gledajte od ponedjeljka do subote u 20:15 na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti pratite na službenoj web stranici Farme te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se