Što vi mislite?

JOŠ I TO Nina Kraljić proglašena najgore odjevenom na Eurosongu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nagrada Barbara Dex dodjeljuje se svake godine nakon Eurosonga, i to najlošije odjevenoj osobi. Ovog puta dobila ju je Nina Kraljić.

Eurosong je završio, a nekoliko dana nakon izbora najljepše pjesme Europe, obožavatelji su odlučili odabrati i najgore odjevene predstavnice. Na tron je zasjela naša predstavnica Nina Kraljić, koja je nosila kreaciju Jurja Zigmana.

Pogledaj i ovo Nina Kraljić - Osjet glazbe - 2 ne zna se koja je smješnija! Nakon Albinina ispadanja s Eurosonga Twitter preplavile šale na račun iste osobe, pogađate li o kome je riječ?

Slažete li se sa odlukom publike Eurosonga?

  • Da, Nina je bila najlošije odjevena
  • Ne, Nina je sjajna
  • Gledatelji ne shvaćaju modu

Ukupno glasova:

Nagradu Barbara Dex Nini dodijelili su Nini gledatelji preko internetske stranice eurovisionhouse.nl, a nagrada se dodjeljuje već tradicionalno svake godine nakon finala. Da nije sve tako crno, govori činjenica da je Nina ove godine proglašena i za Miss Eurosonga, pa je očito ostavila dobar dojam na svoje kolege i kolegice.

Kad je odjeća u pitanju, Nina je sakupila 770 bodova, čak dvostruko više od drugoplasirane njemačke predstavnice Jamie-Lee, koja je dobila 335 bodova. Treće mjesto zauzela je Švicarka, slijedi predstavnica Bugarske, a na petom mjestu su predstavnici Bosne i Hercegovine. Nagrada Barbara Dex nosi ime belgijske predstavnice na Eurosongu 1993. godine, a dodjeljivati se počela četiri godine kasnije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene