Umiremo od smijeha

KAKAV KRALJ! Steven Colbert brutalno ismijao Ninu Kraljić i Eurosong!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Steven Colbert najugledniji je američki komičar. Dostojno je zamijenio Davida Lettermana u 'The Late Showu', a fore su mu zaista izvanredne.

Sjajni američki voditelj Steven Colbert, koji vodi 'The Late Show', ismijao je Eurosong, a s njim i nekoliko natjecatelja koje je izdvojio. Našla se u toj ekipi i Nina Kraljić. Ismijao je Ninu, predstavnika Bjelorusije, Rusije te predstavnicu Moldavije, ali nije štedio ni pobjednicu Jamalu. Više manje, Colbert je ismijao cijeli Eurosong i bizarnosti na istom. Nama je Nina Kraljić bila sjajna, a izvedba zaista na razini! Isto tako, Colbert je zaista urnebesan. Što vi mislite?

Pogledaj i ovo Albina Grčić Je li to zaslužila? Albina završila u utrci za nimalo laskavu titulu na Eurosongu koju je 2016. osvojila i Nina Kraljić

Što mislite, je li Steven Colbert pretjerao?

  • Da, Eurosong nije toliko loš
  • Da, Ninin nastup bio je odličan
  • Nije pretjerao, potpuno je u pravu
  • Odličan je, sve što je rekao stoji
  • Amerikanci ne shvaćaju Eurosong
  • Amerikanci su ljubomorni jer žele ući na Eurosong

Ukupno glasova:

'Za Europljane, ovo je najveći medijski događaj svake godine, a ovog vikenda, Eurosong se prenosio i u Americi, pa smo vidjeli sjajne točke', ispričao je Colbert. Pobjedničku pjesmu nazvao je deprimirajućom. 'Mislim da smo našli pjesmu ljeta. Ništa ne nabrijava kao pjesma o etničkom čišćenju', priča Colbert. 'Zašto se mi ne možemo natjecati?', zapitao se potom Colbert i ismijao Amerikance. Odavno nismo vidjeli nešto bolje.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene