Usrećuje obožavatelje

Emily Ratajkowski u toplesu na plaži: Na svoj se način pozdravlja s vrućim ljetnim danima

Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Galerija

Emily Ratajkowski upija posljednje zrake sunca na pječanoj plaži.

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice Emily Ratajkowski voli počastiti svoje obožavatelje izazovnim ljetnim fotografijama s plaže.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Prirodno savršena Ovako izgleda jedna od najljepših stražnjica na svijetu bez fotošopa i filtara

Na jednoj od posljednjih, Emily je u toplesu odlučila pokazati i malo previše, otkrivši dio golih grudi i ravan, savršeno oblikovan trbuh.

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

"Hvala ljeto 2018", napisala je uz fotografiju. 

27-godišnja Emily nedavno se, na iznenađenje mnogih, vjenčala za glumca Sebastiana Beara-McClarda. Par je prvi put u javnosti zajedno viđen na Valentinovo ove godine, samo nekoliko tjedana nakon što je ona prekinula vezu s Jeffom Magidom.

Iako se pretpostavljalo da Sebastiana kratko poznajeUS Weekly je tom prilikom otkrio kako se znaju godinama i da imaju dugogodišnje zajedničke prijatelje pa su se vrlo često družili.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene