27-godišnja ljepotica Emily Ratajkowski prije nekoliko je mjeseci šokirala javnost vjenčanjem.

Galerija


27-godišnja ljepotica prije nekoliko je mjeseci šokirala javnost vjenčanjem.

Vezani članci Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard U sedmom mjesecu trudnoće skinula se u oskudni bikini koji je jedva obuzdao njezino nikad bujnije poprsje Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard (Foto: Profimedia) Tri mjeseca nakon prekida s višegodišnjim dečkom ljepotica je već bila u braku s drugim

Radi se o manekenki Emily Ratajkowski, koja se krajem veljače udala za glumca i producenta Sebastiana Bear-McClarda nakon svega nekoliko tjedana veze, a vjenčanje je održano u gradskoj vijećnici u New Yorku.

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Na vjenčanju je bilo troje uzvanika, Emily je za tu priliku obukla žuto odijelo, a vijesti je s obožavateljima podijelila na Instagramu.

Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia)
Emily Rata i Jeff Magid (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Mnogi su ostali u šoku jer su mislili kako je Emily još uvijek sa svojim dečkom Jeffom Magidom, s kojim je bila dvije godine u vezi, a par je i živio zajedno, no kako je kasnije objasnila, ona i Sebastian dugo su godina bili prijatelji, prije nego što je među njima planula ljubav.

Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia)
Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

A da su golupčići zaljubljeni kao i prvog dana, dokazale su fotografije iz Miamija, gdje je par proveo opuštajući dan na plaži u društvu prijatelja, a glumac nikako nije mogao skinuti ruke sa svoje zanosne supruge, za koju se smatra da ima jedno od najboljih tijela u svijetu šoubiza.

Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia)
Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Tom prilikom smeđokosa ljepotica nosila je zeleni minijaturni bikini iz vlastite kolekcije koja je vrlo popularna među pripadnicama ljepšeg spola, a tko će bolje promovirati kolekciju od same Emily, kojoj baš svaki komad stoji savršeno.