Ella Dvornik i Charles Pearce proslavili su nedavno pet godina veze. Ljubav traje i dalje, postali su roditelji malene Balie Dee, a sad je voljenu Charles iznenadio poklonom.

Galerija


Ella Dvornik i Charles Pearce proslavili su nedavno petu godišnjicu veze. Tijekom zajedničkih godina skupili su puno lijepih iskustava, ali i dobili djevojčicu Balie Dee. Uskoro se planiraju i vjenčati, a da je budući suprug dobro poznaje, dokazuje i dar koji joj je poklonio povodom godišnjice veze.

Vezani članci Ella Dvornik (Foto: Instagram) Emotivna Ella se prisjetila oca: ''Jedino je falio tata da me odvede do oltara, ali, tata, ako gledaš, sve je OK...'' Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ljubav Elle Dvornik i 13 godina starijeg Charlesa započela je u baru: "Svi su se smijali našoj vezi"

"Moj zakašnjeli poklon za godišnjicu baš i nije sretan što me vidi. Možda želi nešto novca", našalila se Ella pokraj fotografije novčanika s monogramima Louisa Vuittona. Radi se o modelu Sarah Wallet, a krase ga oči koje podsjećaju na sovine. Cijena novčanika je oko tisuću dolara, a na službenim stranicama Louis Vuittona trenutno je rasprodan. Pearce dobro zna kako razveseliti svoju djevojku.