Apsolutni hit posljednjih mjeseci je pjesma Zorica! Mejaši, ili tamburaši u starkama, kako ih zovu - pokorili su domaći eter. A popularna pjesma na internetu je pregledana nekoliko milijuna puta. Ekskluzivno vam otkrivamo tko je Zorica.


Edo, Marin, Nikola, Denis, Janko, Emil popularni su 'Mejaši' koji su opjevali Zoricu. Za Scenu Dnevnika Nove TV dečki su ekskluzivno otkrili tko je zapravo Zorica!

Vezani članci Slika nije dostupna Otkriveno: Evo što Halid Bešlić radi u 'Stelli'! Slika nije dostupna Dok su Mejaši svirali na Rujanfestu, pojavila se i Zorica!

'Autor naše pjesme je Denis Dumančić. Evo ekskluzivno za Dnevnik Nove TV - Zorica je njegova supruga!', izjavio je Marin.

'Iskreno, Zorica je postavila određeni teret jer ne zanmo što možemo očekivati nakon nje, ali nadamo se najboljem', tvrdi Janko.

>> Preslušan je više od 3 milijuna puta - Ovaj hit suvereno vlada Hrvatskom!

'Starke nosimo i privatno i rijetko ih skidamo. Čako moram reći da sam neke uhvatio i kako spavaju u njima, a neki čak i tuširaju', izjavio je Nikola.

'Jedna od zanimljivijih anegdota jest to što neke cure traže da im se potpisujemo na malo intimnije djelove tijela', iskreni su Mejaši.

Cijeli razgovor s njima pogledajte u priloženom videu.

Ukoliko ovaj hit još niste čuli, evo prilike za to u niže postavljenom videu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook