Tisuće na nogama

Preslušan je više od 3 milijuna puta - Ovaj hit suvereno vlada Hrvatskom!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovaj hit je podigao na noge tisuće obožavatelja diljem Hrvatske!

Najpoznatiji hit Zorica mladog tamburaškog sastava Mejaši podigao je na noge tisuće obožavatelja diljem Hrvatske!

Pogledaj i ovo In Magazin: Mejaši - 7 ''Rekao sam joj...'' Mejaši otkrili čime ih je šokirala obožavateljica, a i zašto su prasnuli u smijeh na Edinom vjenčanju: ''Velečasni je pitao Edu...''

Dečki u sklopu svoje ljetne turneje gostuju po brojnim hrvatskim gradovima, a na posljednjem koncertu, na slavlju dana općine u Ljubešćici dočekalo ih je nekoliko tisuća ljudi.

>> Mejaši: Evo kako je nastao hit 'Zorica'!

Na velikoj fešti plesalo se i pjevalo do ranih jutarnjih sati a sve popularniji Tamburaši u starkama još jednom su pokazali kvalitetu svog inovativnog zvuka kojim su zavladali hrvatskom, ali i inozemnom glazbenom scenom.


Njihov najpoznatiji hit Zorica, koji je na YouTubeu prikupio preko 3 milijuna pregleda, već se mogao čuti u europskim zemljama poput Mađarske i Španjolske pa su Mejaši radi boljeg razumijevanja u novopečenoj Europskoj uniji pjesmu snimili i u engleskoj verziji.

Mejaše čini šest mladih glazbenika koji se od klasičnih tamburaša razlikuju po jedinstvenom modernom odijevanju i jedinstvenom spoju zvuka tambure sa pop-rock elementima. Dečki su tamburama dodali bubnjeve, elektro-akustičnu i bass gitaru čime su dobili potpuno novi zvuk i zavladali glazbenom scenom.

U izniman glazbeni talenat modernih tamburaša možete se uvjeriti ako poslušate njihove najnovije hitove ili posjetite jedan od njihovih brojnih ljetnih koncerata diljem Hrvatske od kojih je sljedeći već 10. kolovoza u zadarskoj diskoteci Forum.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene