Društvene mreže itekako vrve fotografijama zgodnih rukometaša, ali i njihovih ljepših polovica.

Galerija


Ne privlače pozornost navijača samo impresivnim golovima, već i dobrim izgledom. Društvene mreže itekako vrve fotografijama zgodnih rukometaša, ali i njihovih ljepših polovica.

Vezani članci Andrej Plenković Plenković o nabavi borbenih aviona, odgovornosti Vlade i cjepivu: "Nije prva doza cjepiva za marketing, već za spašavanje života" Zoran Milanović I Zoran Milanović gledao rukometašice: "Ovo je još jedan dokaz da bez obzira na poneki poraz moraš ustati i igrati dalje"

Jedan od njih je i 29-godišnji Domagoj Duvnjak. 197 centimetara visokog hrvatskog kapetana pratiteljice često obasipaju komplimentima. Ne smeta im ni to što je Domagoj već dugi niz godina u vezi s djevojkom Lucijom.
Brojne poglede privlači i mladi Splićanin Stipe Mandalinić. Visok je 195 centimetara. Ima 25 godina i oženjen je dugogodišnjom djevojkom Mateom. Pažnju na mrežama plijeni i Iva Alilović, supruga Mirka Alilovića.

Stipe Mandalinić, Nikola Karabatić, Luka Karabatić (FOTO: Instagram)
Iva Alilović (Foto: Facebook) Foto: Facebook

 U danskoj svlačionici mnogi su zamijetili Mikkela Hansena. Ima 30 godina i visok je 196 centimetara. I sam je svjestan svog dobrog izgleda pa često na Instagramu ponosno objavljuje odjevne kombinacije.

Norvežanin Bjarte Myrhol, prije 7 godina pobijedio je rak testisa. Od operacije i kemoterapije prošlo je samo dva mjeseca, a on se već vratio na teren.

Do izgleda drži i francuska zvijezda Nikola Karabatić. Ima 33 godine, visok je 196 centimetara. Njegovo lice krasi brojne reklame, a u nekima pozira čak i bez odjeće. I njegov brat također. Četiri godine mlađeg Luku, koji visinom prelazi 2 metra, isto se može vidjeti u izazovnim pozama.

Osim braće Karabatić pozornost privlače i njihove odabranice. Supruga Nikole Karabatića, Geraldine, bivša je gimnastičarka, a Lukina partnerica Jeny Priez, model.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.