Grupa Detour ima novu pjevačicu! Ona je Gina Victorija, i mijenja Maju Posavec.


Grupa Detour nedavno je dobila novu pjevačicu! Odlaskom Maje Posavec iz benda, dečki su potražili zamjenu, a ona je stigla u liku slatke i talentirane Gine Victorije Damjanović. Gina dolazi sa Brača, a glazbom se bavi čitav život.

Vezani članci Nenad Borgudan Pokretačka je snaga jednog od najboljih naših pop bendova, otkrio nam je što se sve promijenilo te koji mu je najdraži hit koji je napisao Slika nije dostupna Glumica ili pjevačica? 'Radije bih bila recepcionerka!'

Osim toga, studira na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu. Nenad Borgudan otkrio nam je da je s Ginom to bila ljubav na prvi pogled. 'Kad je Maja najavila odlazak iz benda, dali smo se u potragu za pjevačicom. Po preporuci prijateljice poslušali smo Ginu, ozbiljno nas je zainteresirala pa smo je pozvali na probu. Nakon probe znali smo da nema potrebe tražiti dalje, jer nas je u potpunosti osvojila... Ljubav na prvi pogled', kaže Nenad.

U bendu se, kaže frontmen, Gina snašla sjajno - što zbog svoje osobnosti, što zbog profesionalnog pristupa. Upravo je izašao i prvi singl i spot sa Ginom kao vokalisticom. osim toga, ubrzo će bend imati koncert, što će ujedno biti prvo Ginino koncertno predstavljanje. 'Cijela godina će biti koncertno vrlo aktivna... slavimo!', zaključuje ekipa Detoura.