NAPOKON

Detour nakon godinu dana opet nastupa u Zagrebu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rijeka je bila odlična uvertira za njihov nadolazeći solistički koncert u Zagrebu, gdje će nakon godinu dana, opet nastupiti Detour.

Prošlog petka grupa Detour u Rijeci doslovno je ostavila srce. Pred prepunim Pogonom kulture puna dva sata publika je vidno uživala u pjesmama kako starijeg datuma, koje iz koncerta u koncert pokazuju da za njih ne vrijedi rok trajanja, tako i recentnih hit naslova s Porinom nagrađenog albuma 'A što ak ja...'. Ovaj koncert, uz popratne ovacije posjetitelja, još jednom je potvrdio da su zaraznost i radiofoničnost ono što stoji iza originalnosti Detourovih pjesama, zbog kojih se ovaj bend nalazi pri samom vrhu domaće pop scene.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić estrada na okupu Crveni tepih za domaće glazbenike: ''Podržavam da se uvijek ovako pojavim i sviđa mi se što se mogu ovako glamurozno obući''

Rijeka je bila odlična uvertira za njihov nadolazeći solistički koncert u Zagrebu, gdje će nakon godinu dana, 07.04. u Vintage Industrial Baru, ponovno izaći pred zagrebačku publiku. 2016. će biti posebna godina za jedan od najpopularnijih electro akustik pop bendova u Hrvatskoj, u kojoj će nizom koncerata te raznih noviteta i iznenađenja obilježiti 10 godina rada.

Već prije Vintagea, sredinom ožujka, fanove čeka izlazak Detourovog novog singla pod imenom 'Zaljubila sam se', kojeg potpisuje autor, aranžer, producent te frontmen grupe Nenad Bourgudan koji ističe : "Pjesma će nas uvesti u akustični album, prvi u našoj dosadašnjoj karijeri. Album radnog naziva '#detour10', čiji izlazak planiramo u rujnu, sadržavat će odabrane pjesme s prethodna tri albuma, ali u novim, akustičnim aranžmanima uz bonus dvije nove pjesme. Ovaj obljetnički album predstavljat će kraj jednog ciklusa i početak nove faze Detour putovanja.".


 

 
SNIJEG live/POGON KULTURE RIJEKA

...još uvijek smo pod dojmom riječkog koncerta pa ćemo nesebično podijeliti s Vama možda i najljepši trenutak večeri :)....pun klub, sjajna atmosfera, napunili ste nam baterije i na najbolji način proslavili našu 10godišnjicu :) ... #detour10

Posted by detour on 28. veljače 2016

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene