Još se jedna Hrvatica vratila s laskavom titulom najljepše na svjetskom izboru ljepote. Zagrepčanka Dea Maretić postala je prva pratilja Top modela svijeta i najljepša Europljanka.


Konfekcijski broj 36, visina više od 175, opseg grudi 80 - najpoželjnije su performanse top modela, no tomu valja pridodati snažan personality, drugačiji izgled i samouvjeren hod. Sve se to gledalo na svjetskom izboru za Top modela u Rimu s kojeg se zagrebačka srednjoškolka Dea Maretić vratila se s lentom prve pratilje.

Vezani članci Poznate zvijezde u ležernom izdanju Traperice, tenisice i trenirke - holivudske zvijezde pak najradije biraju opušteni stil! Indira Levak Indira o ponovnoj suradnji s Borisom Đurđevićem: "Malo smo se odmorili, činjenica je da smo se trebali malo udaljiti"

'Ona je sama po sebi već veoma dobar model. Čak i bez te pobjede bi ona jako puno mogla postići', rekla je Sandra Šerbec, vlasnica licence Top model Hrvatska.

'Bilo je napeto, konkurencija ja bila jako velika, to je ipak svjetski izbor', rekla je Dea, prva pratilja Top modela svijeta. Ona je ušla u top 3. Pobjednica je iz Meksika, druga pratilja je iz Konga time Dea zapravo postaje Top model Europe.

Dea ima i sestru bliznaku Miju koja također briljira u modelingu. Mia je pobjednica ovogodišnjeg svjetskog natjecanja The Look of the Year, održanog na Siciliji. Modni agenti predviđaju im blistavu budućnost.

'Držimo se zajedno, kasnije ćemo se raziči naravno. Prvo sad idemo u Milano, pa ćemo vidjet, pozivi, snimanja, kampanje', rekla je Dea.

Blizanke Dea i Mia ljepotice koje će pokoriti svijet mode

'Super smo si stvarno. Ko prave prijateljice, tako se slažemo, volimo jedna drugu. Podržavamo se, naravno', kaže Deina sestra Mia.

Upravo ovako ''u paketu'' sestre blizanke čekaju mnoge unosne kampanje i poslovi koji će ih vinuti u vrh modelinga jer su gotovo identične i time jedinstvene, potvrdili su nam stručnjaci. Ipak, veliku sličnost ne vole zloupotrebljavati.

Hrvatska je za njih odavno savladano gradivo. Za njih su zainteresirane modne agencije iz cijelog svijeta pa ovim šesnaestogodišnjakinjama predviđaju veliku zaradu. Miji i Dei želimo da što prije osvanu na naslovnicama najčitanijih svjetskih modnih časopisa.

Što još kažu lijepe sestre saznajte u prilogu IN Magazina.

 

Idemo dalje za Rim! ☺❤

Posted by Dea Maretić on Monday, 12 October 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook