Mlade i uspješne

Blizanke Dea i Mia ljepotice koje će pokoriti svijet mode

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovo je priča o lijepoj 16-godišnjoj Zagrepčanki Dei Maretić koja je sinoć proglašena najboljim hrvatskim Top modelom. Dea krajem godine putuje u Rim, gdje će braniti boje Hrvatske na svjetskom natjecanju najboljih modela.

World Top model Croatia za 2015-u godinu je...Dea Maretić!

Pogledaj i ovo Gisele Bundchen, Tom Brady (Foto: AFP) Prirodna ljepotica Brazilska ljepotica prošetala se sa zgodnim suprugom bez trunke šminke, no i dalje je savršena

Šesnaestogodišnja Dea sinoć je slavila na izboru ljepote u kojem su snage odmjerile već iskusne domaće manekenke iz cijele Hrvatske. 'Presretna sam, ne mogu vjerojavti i ne znam šta da kažem', rekla je ponosna Dea  i dodala kako su hod, držanje i osobnost bili bitan faktor u pobjedi. Žiri je pomno pratio baš sve.

A u slučaju da pobjedu odnese i u Rimu, čeka je ekskluzivni manekenski ugovor, vrijedan čak 200.000 eura. O uzbudljivom životu modela i putovanjima cijelim svijetom da ne govorimo!

Trud se isplatio jer kući odlazi ne samo s krunom i lentom nego i s mnogo konkretnijim nagradama. 'Dobila je auto i dobila je stipendiju i mislim da je to odlična stvar jer ovako pomažemo djevojkama da se istovremeno i obrazuju, i može voziti auto, može uživati, može partyjati', rekla je Ivella Petričić, predsjednica UMAH-a.

Više od ljepote: Nisu savršene, zbog toga su posebne

No Dea nije jedina ljepotica u obitelji Maretić. Naime, njezina sestra blizanka Mia nedavno je pobijedila na svjetskom natjecanju 'The look of the Year'.

A takve dvije kćerke ima ovaj ponosni tata. Naime, pobjednica Dea ima sestru blizanku koja je nedavno pobijedila na svjetskom natjecanju 'The look of the year' na Siciliji. Čini se da su ove sestre blizanke rođene za uspjeh!

'Ja sad kao roditelj moram vidjet gdje, šta i kako jer to su sad slatke brige', rekao je ponosni tata.

Kako je bilo na samom izboru i što su djevojke još otkrile pogledajte u prilogu IN Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene