Da se nešto sprema mlada Zagrepčanka nije mogla ni naslutiti, a onda je on kleknuo pred svima...


Mladić maskiran u vojnika zaprosio je svoju djevojku za vrijeme smjene Dioklecijanove straže na Peristilu u Splitu. Ljubav je doista bila u zraku, a 29-godišnji Jurica Romić skupio je hrabrosti i napravio pravu predstavu za sve okupljene.

George Clooney u intervjuu otkrio kako je zaprosio Amal

Vezani članci Kyle Walker Otkrila mučne detalje o aferi dečka i njezine prijateljice, a onda se on odlučio na još šokantaniji potez Ivan i Viktorija - Prosidba u koroni - 8 Najljepša postkorona priča: "Kad sam vidjela svoje ime na ekranu počela sam se tresti"

Jurica je inače savjetnik za marketing koji živi i radi u Kolnu, a rodom je iz Imotskog. Odlučio je priuštiti svojoj djevojci magistrici građevine Ivani Križanović dan za pamćenje! Na sreću, Ivana je rekla 'da', pa je smjena Dioklecijanove straže dobila posebnu epizodu koju su snimili i turisti koji su se našli na licu mjesta.

Na trenutak su izgledali baš poput članova kraljevske obitelji kako pozdravljaju okupljene - tako su postali zvijezde barem na jedan dan. Tako se to radi, bravo Jurica! Sretno budući mladenci :)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook