Ostala u šoku

Clooney je molio Amal pola sata: Nije li ovo najslađa prosidba ikad?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni holivudski glumac i donedavno jedan od najpoželjnijih neženja na svijetu, otkrio je ono što je cijeli svijet čekao.

George Clooney, od prošle godine sretno oženjen s prekrasnom odvjetnicom Amal Clooney, u intervjuu za CBS This Morning otkrio je kako je zaprosio suprugu. 'Potpuno sam ju iznenadio s pitanjem. Prije toga nismo nikada niti pričali o tome. Kad sam ju pitao, ona je samo ponavljala 'O moj Bože!' i 'Wow!'. To je potrajalo skoro pola sata', otkrio je slavni glumac.

Pogledaj i ovo George i Amal Clooney - 5 Savršen par Zaljubljeni su kao i prvog dana, a način na koji glumac tretira svoju lijepu suprugu sve uvijek ostavlja bez teksta

Julia Roberts otkrila: 'Potpuno sam zaljubljena u prijateljevu ženu!'

Kako Amal nije neko vrijeme mogla doći k sebi od iznenađenja, George je odlučio uzeti stvar u svoje ruke. 'Na kraju sam joj rekao: 'Gledaj, imam 53 godine, klečim na koljenu već 28 minuta i moram dobiti odgovor jer će mi uskoro iskočiti kuk, možda neću opet moći ustati'', opisao je prosidbu.

Na pitanje voditelja o tome što se promijenilo u njegovu životu otkako je u braku, Clooney je odgovorio na način koji bi svaka žena voljela čuti. 'Pa tu su neke očite stvari, poput manjka prostora u ormaru… Imam nekoga s kim mogu pričati o bilo čemu i nekoga do koga mi je stalo najviše na svijetu', zaključio je.

George i Amal zaista žive pravu bajku i uživaju u braku i zajedničkim trenucima. :)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene