Stiže beba

Teen zvijezda postat će otac - Fanovi u šoku: 'Reci da nije istina!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Teen bend One Direction odrasta. Prvo im je otišao jedan član, a sada će jedan od njih postati otac.

Član popularnog teen benda One Direction Louis Tomlinson postat će otac. On i njegova bivša djevojka čekaju svoje prvo dijete. Louis više nije u vezi s majkom svojeg djeteta, no on i Briana Jungwirth vesele se prinovi.

Pogledaj i ovo Felicite Tomlinson (Foto: Instagram) Preminula u ožujku Koktel smrti: Konačno otkriven uzrok smrti 18-godišnje sestre slavnog glazbenika

Zaynea Malika prate skandali – Oglasila se švedska manekenka s kojom je spavao

Briana je inače stilistica iz Los Angelesa, a zajedno s Louisom viđena je u nekoliko noćnih provoda u Hollywoodu. Louis je donedavno bio u dugogodišnjoj vezi s djevojkom Eleanor Calder, a nakon prekida utjehu je našao u Brian. Izgleda da je u njoj pronašao i mnogo više! 'Louis je jako sretan što će postati otac. Prvo mu je bilo iznenađenje, no on i Briana su jako dobri prijatelji i dijete će ih još više zbližiti', otkrio je izvor za People magazin o 23-godišnjem pjevaču koji će postati otac u prosincu ove godine.

On je sretan, no obožavatelji One Directiona nisu presretni! 'Recite mi da glasine nisu točneeee!', 'Louis, reci nam da to nije istina!', 'Izmislili su zaštitu s razlogom', ... samo su neki od Tweetova obožavatelja koju su vijest dočekali s neodobravanjem. Pa sviđalo im se to ili ne, One Direction se mijenja. Izgubili su jednog člana, no izgleda da će dobiti drugoga.

Louis se još nije oglasio na društvenim mrežama, no nedavno je podijelio videu u kojem želi da svako dijete ima dobru zdravstvenu skrb. Možda je već tada znao da će se i sam uskoro naći u roditeljskoj ulozi. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene