Napustio 1D

Malog odmetnika prate skandali: Oglasila se plavuša s kojom je spavao

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon odluke da napušta bend One Direction jer želi biti običan 22-godišnjak, britanski mediji pod povećalom prate Zaynea Malika. Odjednom se pojavila i djevojka s kojom je prevario zaručnicu...

Nije lako biti u koži Zaynea Malika ovih dana. Fanovi tuguju za njim jer je otišao iz One Directiona, on je pod stresom zbog medijskim natpisa da je prevario svoju zaručnicu Perrie Edwards iz popularnog britanskog benda Little Mix.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije birao riječi Poznati pjevač nije birao riječi - mlađem kolegi poručio: 'Ti si je**** idiot'

Zavladala histerija zbog One Directiona: 'Vjerovale smo ti, Zayn. Izdao si nas!'

Navodno se radi o švedskoj manekenki Martini Olsson s kojom je spavao dok je bio s bendom na Tajlandu. 'Nije mi ni u jednom trenutku spomenuo zaručnicu, bio je jako šarmantan', priča Martina za The Sun. Zayne je s 24-godišnjom promotoricom klubova i manekenom navodno bio dva puta. 'Počeo me ljubiti, nosio me je na rukama i šapuno na uho 'Želim te sada' te me je odnio u krevet', priča Martina o svojoj strastvenoj noći.

 

A photo posted by FC One Direction (@faclube_onedirection) on

I Zayn se oglasio putem Twittera i poručio kako su to sve laži! 'Imam 22 godine i volim djevojku imena Perrie Edwards. U svijetu je puno ljubomore i žao mi je zbog toga', poručio je mladi glazbenik koji je priznao i kako radi na vlastitom materijalu pa nije isključena i solo karijera.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene