Mladi tenisač Borna Ćorić ne skriva koliko je povezan s atraktivnom sestrom Brunom.

Galerija


Tko je rekao da samo nogometaši imaju zgodne sestre?

Vezani članci Borna Ćorić i Jelena Rozga (Foto: Instagram) Borna Ćorić nedavno je zapjevao s Rozgom, a sad je otkrio s kojim bi glazbenikom snimio duet Slika nije dostupna Kraljicu Dalmacije zamijenio Mostarkom: Borna Ćorić ponovno ljubi?

Jer po onome što smo imali priliku vidjeti jučer, imaju ih i domaći tenisači, točnije Borna Ćorić.

Podsjetimo, Borna je jučer igrao polufinalni meč s Amerikancem Francesom Tiafoeom u kojem je pobijedio, a glavna podrška s tribina bila mu je sestra Bruna koja je privukla itekako puno pažnje atraktivnim izgledom.

Ona je meč gledala s prijateljicom, a Borna nikada nije krio koliko je povezan sa sestrom. Koliko su bliski, dokazuje i činjenica da ako želite osvojiti Bornino srce, prvo morate osvojiti njegovu sestru.

"Ona mi je najbolji prijatelj i ona zna sve o meni, sve moje probleme i ja isto o njoj. Kažem, volim je poslušati jer mislim da je realna, nema nikakvu korist i nije toliko subjektivna", otkrio je jednom prilikom tenisač za IN Magazin.

I dok je njezin profil na Instagramu zatvoren, Bornin je otvoren, a mladi tenisač koji se smatra i jednim od najpoželjnijih hrvatskih neženja, često dijeli fotografije sa sestrom.