Ćorluka dobio nasljednike

Otkad se Ćorluka oženio, žene bacile oko na ostale Vatrene, ali i poduzetnike: Ovo su najpoželjniji domaći neženje

Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Borna Filić) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Borna Filić) Borna Fili? 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan (FOTO: Bojan Zibar) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Borna Filić) Ćaleta Car (Foto: Instagram) Duje Ćaleta-Car, Adriana Đurđević (FOTO: Instagram) Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Mate Rimac (Foto: Pixell) +0 Ante Rebić (FOTO: Instagram) Galerija

Žene bi s njima vrlo rado zaplivale bračnim vodama.

Otkako se Vedran Ćorluka nedavno oženio lista najpoželjnijih domaćih neženja se promijenila.

Pogledaj i ovo Vedrana Linardić - 1 Sjećate se nje? Ovu ljepoticu brojni pamte po romansi s Ćorlukom, a laskavu titulu najseksi Hrvatice lako bi mogla ponijeti i danas!

Pa tako mediji ovih dana popunjavaju novootvorena mjesta na ljestvici najpoželjnijih kandidata s kojima bi pripadnice nježnijeg spola rado zaplovile bračnim vodama.

Goran Bogdan, glumac

Top ljestvicu započet ćemo sa šarmantnim glumcem koji svoj ljubavni status skriva kao zmija noge. Goran Bogdan već godinama slovi kao jedan od najpoželjnijih hrvatskih neženja. "Više me možda koči nego što mi laska, ja od toga nemam ništa", otkrio je, no ljubavni status nije želio otkriti.

 

A post shared by Goran Bogdan (@bogdangoranbogdan) on

Duje Ćaleta-Car, nogometaš

A svojim mjestom na ovoj top ljestvici neće se okoristiti ni Duje Ćaleta Car, s obzirom na to da je njegovo srce već zauzeto. Njegovo je srce osvojila 5 godina starija Adriana Đurđević, s kojom je Duje u vezi godinu dana.

 

A post shared by Duje Ćaleta Car (@dujecar_5) on

Andrej Kramarić, nogometaš

Možda je Andrej napokon pokazao svoju bolju polovicu kako bi se obranio od zaluđenih obožavateljica. "Mogu samo reći da sam ovdje na odmoru s djevojkom Ivom i to je to. Sretni smo i super se slažemo", kratko je komentirao Andrej.

 

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

Filip Hrgović, boksač

"Pošto sam bio mali bucko, nisam imao puno ljubavnih briga. Nije me nitko doživljavao", bio je vrlo iskren Filip, no čini se kako se situacija itekako promijenila. Markantni boksač ne prolazi neprimijećeno, no o svojim ljubavnim pothvatima i dalje govori prilično sramežljivo.

 

A post shared by Filip Hrgovic (@filip_hrgovic) on

Borna Ćorić, tenisač

Ako želite osvojiti Bornino srce, pobrinite se da se svidite njegovoj sestri. "Ona mi je najbolji prijatelj i ona zna sve o meni, sve moje probleme i ja isto o njoj. Kažem, volim je poslušati jer mislim da je realna, nema nikakvu korist i nije toliko subjektivna", započinje Borna, a otkrio je i kako mu ona često kaže koja je dobra cura, a koja nije.

 

A post shared by Borna Coric (@bornacoric) on

Stjepan Hauser, violončelist

Mnoge su djevojke odahnule kad je Stjepan Hauser digao sidro i ponovno zaplovio solo vodama. "Ja ne gubim vrijeme. Ovolika ogromna kuća mora biti iskorištena pa neću valjda imati samački život u ovakvoj kući", zapitao nas je Stjepan, a otkrio je i kako misli da se žene najviše zakače na njega zato što je budala. "Žene vole kad si svoj, kad si iskren, ma šta god to bilo, i kad si nekako svoj i samopouzdanje, mislim da je to ipak najveći afrodizijak", zaključio je

 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Mate Rimac, poduzetnik

Na našoj se listi našao i jedan poduzetnik. Iako ne voli javna eksponiranja, nježniji spol će vam potvrditi da vrlo dobro zna tko je Mate Rimac.

Mate Rimac (Foto: Pixell) Mate Rimac (Foto: Pixell) Foto: Pixell

Ante Rebić, nogometaš

I trenutačno najvruća roba na tržištu je, složit ćete se, Ante Rebić. U korist tomu govore i brojni transparenti s bračnim ponudama nakon povratka iz Rusije. Otkad je Franka Ćorluku sklonila s liste najpoželjnijih neženja, Čarli je, čini se, dobio nasljednika. Ante, sretno!

 

A post shared by Ante Rebić (@anterebic) on

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene