Ivan Njegač (FOTO: Screenshot/IN magazin)
Ivan Njegač (FOTO: Screenshot/IN magazin)

On je borac, spreman za najveće pothvate. Za Ivana Njegača tek će se čuti.


Njegovo ime dobro upamtite jer za ovog ćete mladića, sigurni smo, još čuti. 24-godišnji Ivan Njegač boksom se bavi posljednjih 10 godina - bila je to, kaže, ljubav na prvi pogled.

"Pošto je moj današnji trener također boksač, njega sam išao gledati i tako sam s 14 godina došao prvi put na trening i ostao u dvorani", govori Ivan.

Njegov kondicijski trener Marino Bašić, koji radi s vrhunskim sportašima poput Filipa Zubčića, Borne Ćorića i braće Sinković, tvrdi da je jedan od najspremnijih domaćih sportaša.

OVDJE pročitajte priču i o djevojci koja sije strah među muškarcima.

"Ja se bavim ovim poslom već preko 15 godina, i on je u samom vrhu sportaša. Ima strašne fizičke karakteristike, svojim radom je dogurao baš do visokih rezultata", govori trener Bašić.

Uzori su mu, dakako, velikani poput Željka Mavrovića, Stipe Drviša, Stjepana Božića i Branka Šobota. A upravo ga je Stjepan Božić proteklog vikenda došao i podržati na meču koji je sam organizirao.

No zato on, uz boks, ima jednu drugu ljubav. "Imam konje, to je neki opuštajući ventil, između treninga, po sat dva zna me malo opustiti. Životinje su drugi smisao života, poslije boksa", otkriva Ivan koji sebe ne smatra grubijanom.

Ivan Njegač (FOTO: Facebook)

U trenucima ulaska u ring, priznaje, nije nervozan, no zato treperi njegova djevojka Helena.

"Pa ona kaže da je, njoj će sad biti prvi put da me gleda, uživo baš, kaže da je, pa ćemo vidjeti baš dal će žmiriti ili će gledati", kaže Ivan kojem je djevojka uz obitelj i trenere, najveća potpora.

"Ono što bih stavio na prvo mjesto su njegove ljudske kvalitete, stvarno je dobar kao osoba, jako dobar, pošten, predan, to su super stvari. Što se tiče mana, nisam mu uočio mane, ali mislim da je možda malo tvrdoglav, to bi bila mana", zaključuje trener Bašić.

Što nam je Ivan još otkrio pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.