Ljepotica iz ringa

ZGODNA I OPASNA Atraktivna Helena sije strah među muškarcima!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zanimljivo je kako muškarci reagiraju kada saznaju čime se bavi.

Naizgled sramežljiva i povučena... A u stvarnosti majstorica borilačkih vještina.

Dvadesetčetverogodišnja Helena Jurišić čak je dvaput bila viceprvakinja svijeta te je aktualna europska prvakinja u tajlandskom boksu. No izdvaja je ljepota, za kojom su poludjeli manageri iz cijeloga svijeta.

"Odmalena sam krenula, to mi je iz obitelji, otac mi je bija u tome, zatim brat i evo sad ja. Brat se isto prije borija, ali više nije jer je ima ozljedu kolina i sada mene trenira, ulaže u mene", kaže Helena.

Iza nje je 15 godina mukotrpnog treniranja te joj je dvorana postala drugi dom jer, kako kaže, ako ne ulažeš u sebe, ne možeš očekivati rezultate.

 "Praktički cijeli dan sam okupirana treningom svaki dan mi je po dva puta ujutro i navečer tako da popodne malo odspavam i jedem i to je to sve se svodi na treninge", govori ova opasna djevojka.

U svojoj disciplini nema konkurenciju u Splitu jer je jedina žena u tom sportu, u dvorani je okružena muškarcima, ali kaže da joj to ne smeta.

"Mi smo ovde već jedna obitelj, čak me zovu i "brate" to nam je poštapalica u Splitu. Navikla sam, već me svi znaju tako da ne doživljavaju me nekom opasnom", smije se Helena.

No opasnom je doživljava suprotni spol, iako Helena trenutačno nema vremena za ljubav. Usmjerena je na sportsku karijeru, kaže, uvijek je zanimljivo kada muškarci doznaju čime se bavi.

"Kad kažem da treniram kick-boksing onda mi reću, ajme nemoj me tuć bit ću dobar i tako, ali mislim to je neka zezancija, ne mislim da me se boje haha"

Splićanka je nedavno odradila svoju prvu profesionalnu borbu za organizaciju koja je jedna od vodećih svjetskih u ovom sportu, no oni ne traže samo borbenost, već i ljepotu.

"Ušla sam u tu organizaciju, pobijedila sam i čekam sad poziv za dalje. Traže malo atraktivnije izgledom cure koje se bore, valjda to gledaju više kao nekakav showbiznis - snimanja, slikavanja, promidžba neka, ali ujedno i da se dobro bore."

Helena kaže da se od profesionalnih borbi može zaista dobro živjeti, proputovala je gotovo cijeli svijet, no ono što joj je ipak najdraže jest ulazak u ring, a tada se ne misli ni o čemu, samo o pobjedi, za strah nema mjesta...

Uskoro je očekuje obrana titule europske prvakinje, a nakon toga i profesionalne borbe - pokazala je da ljepota i borbenost mogu ići zajedno, a mi joj želimo sreću i da se vrati sa što više medalja.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene