Najmlađi sin Donalda Trumpa izgledao je kao da umire od dosade tijekom svečane inauguracije svog oca.


Desetogodišnji Barron Trump opet je privukao pozornost i to tijekom svečane inauguracije svog oca Donalda Trumpa. Mališanu ni ovog puta nisu najbolje sjeli zamorni protokoli pa je skoro zaspao na stolici tijekom govora novopečenog predsjednika SAD-a.

Vezani članci Obitelj Trump u Bijeloj kući krajem kolovoza 2020. Nismo ga vidjeli da izlazi iz Bijele kuće: "Pitam se je li ostao sam kao u filmu?" Gordan Akrap - 3 Stručnjak za sigurnost za Dnevnik Nove TV o stanju uoči Bidenove inauguracije: "Amerika je ovako bila podijeljena u vremenima prije Građanskog rata"

Dječak je cijelo vrijeme bio uz svoju majku Melaniju, a njegovo zijevanje ponovno su uhvatile kamere. Čini se da Barronu baš i ne laska što je preko noći postao dio predsjedničke obitelji jer živjeti po protokolu nekada zaista zna biti beskrajno dosadno.

OVDJE pogledajte i urnebesnu reakciju Michelle Obama koja je zapalila internet.

Pokazao je Barron to i tijekom pobjedničkog govora svog oca Donalda. Njegovo zijevanje i kolutanje očima primijetili su i brojni korisnici Interneta koji su se tada s dječakom odlučili malo našaliti pa su uz njegovu snimku montirali zvuk uspavanke. I tada je, baš kao i sada, naposljetku ispao beskrajno simpatičan.