Gigi i Bella Hadid pokorile su modni svijeti, sveprisutne ljepotice vladaju modnim pistama i naslovnicama glamuroznih magazina.


Važno je prezivati se Hadid. Bella i Gigi svjetski su poznata imena, a sada im se u modnom pohodu pridružio i mlađi brat Anwar. On ima 16 godina i već je snimio editorial za 'Vogue'. Bez obzira na to što nema potpisan ugovor ni s jednom od velikih modnih agencija, Anwar je tražen na sve strane.

Vezani članci Bella Hadid - 5 Njezine objave nailaze na odobravanje muških fanova, a njene golišave fotke gleda skoro 30 milijuna pratitelja Bella Hadid (Foto: Instagram) Operirala je nos, povećala usta i napunila obraze, no upravo je proglašena najljepšom ženom svijeta

Budimo realni, svaki dan ćete u gradu vidjeti bar 50 zgodnijih frajera od njega, ali ni jedan od njih se ne preziva Hadid. To vam je ono kad se rodite pod sretnom zvijezdom. Anwar na Instagramu ima više od 400 tisuća obožavatelja. I prije 'Vogua' Anwar je snimao modne editorijale, a tada je i naglasio kako je blizak sa svojim sestrama i kako mu je obitelj temelj svega u životu.

S obzirom na broj obožavatelja i poznato prezime, vjerojatno je kako je pred njim sjajna modna karijera.

 

 

A photo posted by ANWAR HADID (@anwarhadid) on