Nakon ljeta

ZASLUŽILI SU Domaći frajeri na listi TOP 5 veličanstvenih

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovoga puta donosimo ljestvicu pripadnika jačeg spola koji su obilježili ljeto 2015. Koji su to domaći frajeri i čime zaslužili ulazak na listu 5 veličanstvenih?

Peto mjesto naše ljestvice zauzeo je Tony Cetinski. Ovog je ljeta proslavio četvrt stoljeća nizanja hitova, a publika je rekla svoje - uglas su pjevali pop evergreene poput Tebe ne bih mijenjao i Nek te zagrli netko sretniji, ali i nove hit singlove. Među njima je i Mjesečar, za koji je razigrani Rovinjanin na koncertu u pulskoj Areni zajedno, sa svojih desetak tisuća obožavatelja, snimio i videospot.

Pogledaj i ovo Emil Tedeschi (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Odbrojavanje je počelo Otkriveno kako je Emil Tedeschi proslavio momačku prije nego oženi 17 godina stariju bogatašicu

Vi ste izabrali: Imamo TOP 3 ljetna hita, Ivan Zak s pjesmom 'Pretjerujem' na prvom mjestu

Tony je u idiličnom braku s Dubravkom Cetinski, a ovog je ljeta i prvi put, doduše sramežljivo, javno pokazao svoju kćerkicu Piju. Na svojem je Instagram profilu objavio zajedničku fotografiju. 

Svoji na svome #rovinjcroatia #lovecroatia #loverovinj #hometown #love #lovemydaughter #lovesummertime #easysummer

Posted by Tony Cetinski on Saturday, August 29, 2015

Na četvrtom je mjestu vječni neženja, zavodnik i miljenik žena, pisac Hrvoje Šalković. Ima hordu svojih obožavateljica, no samo ga jedna voli najviše na svijetu. Skrasio se uz glumicu Anu Gruicu i postao otac malenog Ivana Marota. Lijepa ga je Splićanka potpuno začarala već na prvi pogled.

Marko Perković Thompson i njegov glazbeno-domoljubni pothvat u Kninu smjestili su se na sredinu naše ljestvice. 90 tisuća ljudi okupilo se na njegovu koncertu, povodom proslave 20. obljetnice Oluje.

Pozicija broj 2 - Ivan Zak. Gdje god uzme mikrofon u ruke, u publici nastaje prava euforija. Tako je bilo i ovog ljeta. No pjevale su su Zakove pjesme i mimo pozornice, a njegova pjesma 'Pretjerujem' na našem je portalu Dnevnik.hr izglasana za HIT LJETA 2015.


Mjesto broj 1 - dva čela. Talentirani dvojac 2 Cellos svojim nastupima rijetko koga ostavlja ravnodušnima. Bez obzira na to sviraju li balade ili žestoko gude na svojim violončelima, reakcije publike diljem svijeta jednake su - zavlada opće opduševljenje. Ovog su ljeta zapalili i domaću obalu.

Enjoy our new live video from our recent classical concert! :)https://www.youtube.com/watch?v=9xn_r19xb_s

Posted by 2Cellos on Saturday, September 5, 2015

Uz taktove svjetski proslavljenog dvojca odjavljujemo ovo a novo odbrojavanje najzvjezdanijih ljetnih trenutaka zakazujemo za točno tjedan dana.

Pogledajte sve u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene