EKSKLUZIVNO

Andrej Kramarić napokon otkrio kako mu se zove djevojka! Saznali smo ono što sve zanima već danima!

Andrej Kramarić, nogometni reprezentativac (Foto: Dnevnik.hr) Andrej Kramarić, nogometni reprezentativac (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić s djevojkom (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Andrej Kramarić s djevojkom (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Andrej Kramarić s djevojkom (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Andrej Kramarić s djevojkom (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) +0 Andrej Kramarić, nogometni reprezentativac (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Nakon spektakularnog dočeka na Trgu bana Jelačića stiglo je vrijeme za zasluženi odmor reprezentativca Andreja Kramarića. U Dubrovnik je stigao s djevojkom koju je dosad uspješno skrivao od javnosti. Dobro raspoloženi nogometaš ipak je otkrio kako mu se zove cura.

Samozatajni i nevjerojatno simpatični Andrej Kramarić još u listopadu prošle godine priznao je da ima novu djevojku. Poznat po tome što privatni život skriva "kao zmija noge", tim je više iznenadio kada je s broda koji ih je dovezao s kupanja na otoku Lokrumu sišao u njezinu društvu.

Pogledaj i ovo Adriana Đurđević (Foto: Instagram) U rodnom gradu Čipkasti topić i štikle od 4000 kuna: Djevojka najmlađeg domaćeg reprezentativca u noćnom izlasku

''Mogu samo reći da sam ovdje na odmoru s djevojkom Mijom i to je to. Sretni smo i sve je super'', otkrio je tako Andrej ime svoje bolje polovice i sve drugo nastavio čuvati u tajnosti.

Andrej Kramarić na Svjetskom prvenstvu zabio je gol izjednačenja u utakmici protiv Rusije.

''Nezaboravan osjećaj. Osjećaj koji se nikad neće izbrisati iz mog sjećanja. Poseban je osjećaj zabiti na svjetskom prvenstvu i napraviti ovakav rezultat. Možda u nekim trenucima još nismo svjesni što smo napravili, možda ćemo saznati tek za nekoliko godina'', govori Kramarić.

Andrej Kramarić, nogometni reprezentativac (Foto: Dnevnik.hr) Andrej Kramarić, nogometni reprezentativac (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Andreju želimo da u Dubrovniku napuni baterije i da uživa u društvu svoje lijepe Mije, a uspomene s trga neka mu budu još jedna karika koja će mu dati energiju za nove uspjehe na terenu.

Andrej Kramarić s djevojkom (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Andrej Kramarić s djevojkom (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL)

Što je još otkrio Andrej, pogledajte u videopriči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene