Zasluženi odmor

Zvijezde Straduna: Andrej Kramarić i njegova prelijepa djevojka plijenili pažnju u večernjem izlasku u Dubrovniku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poslije fešte i dočeka hrvatskih nogometnih reprezentativaca u Zagrebu Andrej Kramarić s djevojkom se zaputio u Dubrovnik.

Iako je u listopadu prošle godine zagonetno otkrio da se nakon prekida dugogodišnje veze u njegovu ljubavnom životu nešto promijenilo, Andrej Kramarić o privatnim stvarima u medijima nikad nije puno govorio.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll (FOTO: David Klein/Press Association/PIXSELL) Povratak u stvarnost Došao je red na ljetne haljine: Kako najpoznatija hrvatska navijačica izgleda bez kockastih rekvizita?

No s lijepom brinetom fotografi su ga prvi put snimili u ponedjeljak, kada su Vatreni s ljepšim polovicama pristizali na večeru u zagrebački restoran. Poslije fešte u Zagrebu par se zaputio na odmor u Dubrovnik, gdje su ih fotografi zamijetili među mnoštvom, no ako je suditi prema njihovim osmijesima, njima to nimalo ne smeta.

Kramarićeva djevojka u večernjem izlasku zablistala je u bež haljini, a dubrovački portali također su objavili i nekoliko fotografija Kramarića u društvu s obožavateljima s kojima je strpljivo pozirao.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene