Samoprozvani lord, mladi Britanac Aleem, izjavio je da mu je dosta zlostavljanja policije. Stoga ih je bahato izvrijeđao.


Britanski milijunaš Aleem izjavio je da mu je dosta zlostavljanja policije samo zato što je mlad i vozi dobre aute. Samoprozvani lord je, naime, zaustavljen u svom novom Lamborghiniju, nakon čega je odmah krenuo vrijeđati policajce. 'Zašto me gledate? Vjerujte mi, moje cipele vjerojatno vrijede više od vaše je**ne plaće', vikao je Aleem na policajce.

Procurio je i video njegovog bijesnog ispada, nakon kojeg se ispričao preko svog agenta. Nije ostavio dojam iskrenosti, a dokazao je to i na Twitteru. 'Jedini razlog zašto mediji prenose loše stvari je jer dobivaju klikove. A klikovi znače novac. Ja sam razlog zašto ste plaćeni', poručio je medijima koji su se raspisali o njegovom bahaćenju.

Aleem (Foto: Instagram)

Da njihovom pisanju ima razloga, govori i činjenica da se nedavno autom zabio u jednu kuću u Burnleyu. Nakon toga, rekao je da ljudi sad tamo konačno imaju o čemu pričati. I dok s jedne strane bahato vozi i vrijeđa policajce, na Instagramu pokušava ostaviti dojam humanitarca. Tako se fotografira sa sirijskim izbjeglicama, pokušavajući ostaviti dojam altruizma.