milijarde na računu

BEZ IMALO STIDA Djeca milijardera u raljama luksuza

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Trend koji samo raste je hvalisanje djece bogataša svojim luksuznim načinom života, no izgleda da je kineska bogata mladež pretjerala.

Nije neka novost da su društvene mreže postale novo sredstvo za odmjeravanje bogatstva. Luksuznim životima hvale se mladi, dok zapravo troše novac roditelja, a ni bogati roditelji nisu mogli odoljeti ovom trendu. No, čini se kako su djeca kineskih milijardera svojim ponašanjem na Instagramu pretjerala. Naime, čak i kineski predsjednik želi stati na kraj njihovom nepotrebnom hvalisanju.

Pogledaj i ovo Christie Brinkley Godine joj ne mogu ništa! Zbog mladolikog izgleda nitko ne vjeruje da ova ljepotica ima 70 godina, evo u čemu se stvarno krije njezina tajna!

Nedavno im je zabranio snimanje reality emisija, te su već bili upozoreni zbog objavljivanja fotografija razmetljivog sadržaja. Naravno, njih to nije posebno omelo. Voze neke od najskupljih i najbržih automobila, nije im problem u jednoj noći potrošiti stotine tisuća funti. Putuju isključivo privatnim avionima, kupuju samo dizajnerske krpice i piju najskuplje šampanjce. Sve to svakodnevno i dijele sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene