Novi spot

2Cellos u Zagrebu - prikazali spot za 'Technical Difficulties!'

Naši slavni 2Cellos danas su javno prikazuju najnoviji spot za pjesmu 'Technical Difficulties' - sve ste mogli pratiti UŽIVO samo na Dnevnik.hr.

Najpoznatiji čelistički dvojac na svijetu - Stjepan Hauser i Luka Šulić 2CELLOS, danas su javno prikazali najnoviji spot za pjesmu 'Technical Difficulties' s njihovog aktualnog albuma IN2ITION na Vidikovcu Zračne luke Zagreb.

Pogledaj i ovo In Magazin: 2 cellos - 5 Što su svirali, svirali su 2Cellos iskreno progovorili o razlozima razlaza i oproštaju s velikim stilom: "Tek sad smo prijatelji na kraju"

Budite s nama UŽIVO  i pogledajte što će vam dečki poručiti!

Spot je sniman u domu Flying Bullsa, salzburškom Hangaru-7 sjedištu Red Bullove flote povijesnih aviona, helikoptera i formula. Stjepan Hauser i Luka Šulić najavljuju dugoočekivanu hrvatsku turneju koja počinje 01.06. u Varaždinu, nastavlja se 02.06. u Osijeku, 3.7. u Puli i 11.08. Zadru.

>> Ne boje se letenja - Slavni dvojac uživao u zraku!

Dečki u Zagreb stižu samo na kratko, a nakon druženja s medijima već lete dalje. 2CELLOS trenutačno održavaju koncerte s Eltonom Johnom u Las Vegasu s kojim su proputovali gotovo cijeli svijet. Nakon domaćeg terena, slijedi Španjolska, London, turneja po Kanadi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene